Insurance Company Generali – San Marino

Residenza Privata 3
VP7H8697
VP7H8761
VP7H8765

This project consists of the reconstruction and enlargement of the Assicurazioni Generali Office (ground floor) and of Lawyers office (upper floor’s). The building, next to the previous office, in the historic centre of the city: is built with sandstone of San Marino worked by the local stone cutters. This work has been added by all the frame work always in stone work. The area between the two buildings has a glass façade and a modern shadow system in silver coloured aluminium, a modern insert to discover that it was built in the 2000’s. The interior’s are all traditionally associated to the legal profession. With important antic furniture and murano glass chandelier’s. The Conference room on the last floor has a more modern and linear style. Inside this room there is a square table for sixteen people, and above a big skylight.